Verliefdopkleur
Laat je leven kleuren...

Welkom op mijn website


Verliefdopkleur


'Verliefd op kleur' zegt het eigenlijk al, ik ben helemaal gek op kleur. Kleuren hebben effect op onze emoties. Het zien van mooie kleuren en het werken met kleur kan je blijer en gelukkiger maken. Het kan letterlijk en figuurlijk je leven mooier kleuren...

Ik vind het dan ook heerlijk om met kleur bezig te zijn. Ik struin kringloopwinkels en rommelmarkten af op zoek naar dingen die ik kan hergebruiken en/of een 2e leven kan geven. Dit doe ik vooral met acrylverf, naald en draad, kralen, steentjes, bont, veren, kortom met van alles wat ik maar mooi vind. 

Door de jaren heen zijn er veel creaties uit mijn handen gekomen. Ik besloot dat het tijd werd dat ik deze behalve aan familie en vrienden nu ook aan de wereld liet  zien. Vandaar dat ik deze website heb gemaakt. Ik hoop hierdoor mensen te inspireren, zodat zij meer kleur in hun interieur en leven gaan brengen...Workshop: 

' Kom (weer) in je kracht, vrouw! '


Naast deze website, ben ik ook eigenaresse van de websites 'Dagliefkindje' en 'Moederzonderkind'. Ikzelf heb meerdere miskramen gehad en ben geen moeder geworden van een 'eigen' kindje. Dit had een behoorlijke impact op mijn leven, vooral op mijn vrouw-zijn. 

Ik doorliep een scala aan emoties en kwam in een rouwproces terecht waarbij ik moest gaan accepteren dat de 'oude' Jozette en de toekomst die ik voor ogen had voor altijd waren verdwenen!  Ik moest opnieuw gaan ontdekken wie ik was, waardoor ik nieuwe zingeving en invulling aan mijn leven kon gaan geven...

Ik besloot om vanuit mijn ervaringen andere vrouwen te helpen. Behalve een miskraam en ongewenst kinderloosheid zijn er meerdere gebeurtenissen die een behoorlijke impact op iemands leven kunnen hebben  (het verlies van een dierbare, een ongeluk of ziekte, scheiding, etc.).  

Via de workshop 'Kom (weer) in je kracht vrouw!' probeer ik vrouwen weer richting te geven op hun levenspad en te kijken hoe zij terug in hun kracht kunnen komen... Meer informatie kun je vinden op de 'Workshop'-pagina hier op de website. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met mij op via het contactformulier.

                   

 Lieve groet, Jozette Ederveen