Verliefdopkleur
Laat je leven kleuren...

Dromenkistje

 


Wat is een Dromenkistje?


Dit is een heel speciaal kistje,  helemaal voor jezelf! Een kistje dat je heel erg mooi vind of waar je veel waarde aan hecht. 

Ik noem het mijn dromenkistje, maar je kunt het kistje (of doosje) ook een naam geven dat beter bij jou past, bijvoorbeeld Wensenkistje, Godinnenkistje, Engelenkistje, Hemels kistje, Magisch kistje...

Je kunt een kistje (speciaal voor dit doel) in de winkel kopen, maar natuurlijk ook zelf maken. Je kunt het kistje schilderen, beplakken, aankleden zoals jij het mooi vind en er symbolen in leggen die jou steun geven.

Het kistje is bestemd voor een brief aan jezelf, de engelen, god(in) of anders. Je schrijft hierin een belofte aan jezelf of het doel dat je na wilt streven. Je kunt ook jouw wensgedachten, dromen, verlangens, hulpvraag voor jezelf of een dierbare opschrijven. Door het op te schrijven worden deze voor jezelf tastbaar. Leg het briefje in het kistje.

Vervolgens kun je het loslaten. Zet het doosje neer op een voor jou zichtbare plek, zodat je deze iedere dag ziet. Vertrouw er op dat de engelen, godinnen, het universum je gaan helpen met datgene dat jij wenst, verlangt en/of wilt bereiken. Geloof met overtuiging en met heel je hart dat het zal gaan gebeuren...  


*** Vergeet niet om de engelen, jouw god(in), het universum te bedanken voor datgene dat is uitgekomen!